Cuinem a 4 mans

RECEPTES PER CUINAR EN FAMILIA

Autor: Bueno, Xesco

Sección: INFANTIL Y JUVENIL - A partir de 6 años

Cuinem a 4 mans

Cuinem a 4 mans

15,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LAROUSSE
Publicación:
01/02/2025
Colección:
LAROUSSE INFANTIL / JUVENIL
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Amb aquest llibre, nens i adults podran compartir les seves primeres experiències a la cuina. Les receptes són saludables, equilibrades i ideals per preparar un berenar amb amics o un sopar ocasional, per exemple, un divendres o un dissabte en què la família disposa de més temps. A cada recepta s'indiquen els ingredients necessaris, s'expliquen els passos que cal seguir …

Amb aquest llibre, nens i adults podran compartir les seves primeres experiències a la cuina. Les receptes són saludables, equilibrades i ideals per preparar un berenar amb amics o un sopar ocasional, per exemple, un divendres o un dissabte en què la família disposa de més temps. A cada recepta s'indiquen els ingredients necessaris, s'expliquen els passos que cal seguir de manera clara i fàcil, sense vocabulari tècnic. Les gairebé 30 receptes han estat triades pensant en preparacions que agradin a la majoria de nens s'ha procurat també que, gràcies a aquestes receptes, els nens tastin nous gustos i sabors. A l'inici de cada recepta s'indiquen quins ingredients estan inclosos en la llista oficial d'al·lèrgens, un tema molt present en tot tipus de menús. De la mateixa manera s'indica si és necessari l'ús d'algun estri de tall o si en l'elaboració es necessita calor per a la cocció o algun altre element que pugui implicar algun perill.

Leer más

Más libros de Bueno, Xesco

Más información del libro

Cuinem a 4 mans

Editorial:
LAROUSSE
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-10-12483-7
EAN:
9788410124837
Nº páginas:
64
Colección:
LAROUSSE INFANTIL / JUVENIL
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
24 mm
Ancho:
21 mm
Sección:
INFANTIL Y JUVENIL
Sub-Sección:
A partir de 6 años
Xesco Bueno (Barcelona, 1968) es cocinero y entusiasta de los libros antiguos de cocina. Dirige la cocina del restaurante Ca l'Esteve (Castellbisbal, Barcelona) e imparte cursos de cocina en varias escuelas de gastronomía. Borda los arroces y así se refleja en la carta de su restaurante. Con Larousse Editorial ha publicado «Escuela de arroz» (2017), «Cocinamos a 4 manos» y «Cuinem a 4 mans» (2018 y 2025), «Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja» (2021) y «La cuina dels altres catalans» (2023).

Otros libros en INFANTIL Y JUVENIL

También te pueden interesar